Strada Brajului Nr. 12, Valcea +40.742204993 Luni - Vineri 9.00AM - 17.00PM

Spuma activa

Special conceputa pentru spalatoriile self-sevice

spuma activa Bays Wash oferta

Spuma activa pentru spalatorii self-service, special conceputa pentru sistemele de dozare. Indeparteaza cu usurinta murdaria, praful, uleiul, urmele de insecte. Are o spumare abundenta, usor lavabila de pe suprafete.

✅ Produsa in Italia de catre Daerg Chimica ??
✅ Conceputa special pentru murdaria din Romania
✅ Producator italian ?? cu experienta de peste 30 ani
✅ Folosita in toate spalatoriile ? Wash Italia din toata tara

Este foarte important sa oferim produse de calitate clientilor nostri, iar in materie de spuma activa, alegand BAYS WASH, pusa la dispozitie de Wash Italia, puteti avea certitudinea ca nu veti da gres.

Contactati-ne

Pentru intrebari si oferte va rugam sa contactati un consultant Wash Romania

Spuma Activa este probabil cel mai important ingredient pentru o curatare eficienta. Aceasta trebuie sa fie de buna calitate pentru ca murdaria si impuritatile aflate pe exteriorul autovehiculului ? sa fie inlaturate total si rapid. Ca proprietar de spalatorie self service este foarte important ca toti clientii sa plece multumiti si fara pete sau alte reziduri pe masini.

✅ Curata murdaria rapid, fara sa atace lacul sau elementele caroseriei
✅ Folosita in spalatoriile din toata Europa
✅ Produs de top garantat ?% de Wash Italia
✅ Unic importator Daerg Chimica in Romania

Datorita concentratiei, spuma activa BAYS WASH poate fi diluata folosind o cantitate redusa de substanta si o cantitate mai mare de apa ?, reducand costurile dar nu si calitatea. Clientii vor aprecia calitatea si vor continua sa foloseasca serviciile spalatoriei dumneavoastra recomandand mai departe, aceasta fiind chintesenta succesului unei afaceri.

Calitate PREMIUM

Produs original garantat 100%

puternic-concentrata

Puternic concentrata

Consum redus si spuma abundenta

Made in Italy

Suntem unic importator Daerg Chimica in Romania

Garantia Wash Italia

Produs folosit in spalatoriile Wash Italia zi de zi

Cere oferta de pret personalizata

Cere o oferta personalizata pentru spuma activa Bays Wash

Error: Contact form not found.

Stoc permanent asigurat

Avem in permanenta spuma Bays Wash pe stoc pentru ca o utilizam in toate spalatoriile Wash Italia. Trimitem in toata tara prin curier.

Folosim spuma Bays Wash in toate spalatoriile noastre

De ce sa utilizati spuma Bays Wash?

Se speculeaza ca aproximativ 90% dintre consumatorii nesiguri se bazeaza pe recomandari. Majoritatea posesorilor de autovehicule ? iau mult mai mult in serios ce le spun rudele si prietenii despre ce ar trebui sa consume si ce servicii sa foloseasca, in detrimentul marketing-ului conventional.

Este absolut necesar sa alegi un produs bun, mai ales atunci cand acesta reprezinta calitatea serviciilor oferite de ? spalatoria dumneavoastra.

Spuma activa BAYS WASH este alegerea perfecta pentru a oferi servicii de washing ? profesioniste si calitative.

Utilizatorii Bays Wash scriu recenzii pozitive

Pe langa distributia de detergenti, Wash Italia este si constructor cu traditie in domeniul ? spalatoriilor self service. 

Echipele noastre construiesc spalatorii atat in Italia cat si in Romania. Niciodata nu am recomanda un produs clientilor nostri daca am sti ca acesta nu este realizat la cele mai inalte standarde.

Deviza noastra: ✅ Calitate ✅ Seriozitate ✅ Profesionalism

BAYS WASH este un detergent lichid concentrat care dizolva si elimina orice tip de murdarie de pe exteriorul autovehiculelor fara a ataca lacul, partile metalice nichelate, plasticele aplicate pe caroserie sau chederele masinii.